forgive me readers. for i have sinned.

Jag har ju haft den här bloggen i ett år nu, startade den i januari förra året. och nu ä det så att...jag har startat en ny blogg. I knoooow!!! it's sooo crazzzzzy. känns sådär faktiskt, saknar den här bloggen. anledningen till att jag startade en ny, var för att jag är så sjukt trött på blogg.se. och på designen och allt på den här lilla skitbloggen. min kompis startade en blogg på devote och säger att där är det bara att lägga upp en bild och så görs den till header. Så ville jag ha det. så jag startade: http://blandmolnen.devote.se/
jag trivs inte riktigt med den än, men det kan bero på att jag är ovan. so here's what i'm gonna do: jag ska sprida länken till den nya bloggen över hela jorden, och börja blogga där fulltime. trivseln och kärleken til den bloggen får komma efterhand, när det inte är så färskt. MEN! jag länkar till den här fina pärlan som skänkt mig så mycket glädje. och vem vet, jag kanske skriver ett litet inlägg här då och då om jag längtar för mycket.
Tack för att ni älskat, levt och skrattat tilsammans med mig <3

Happiness hit her like a train on a track


Bra myskvällar och dåliga filmer.

NU ÄR JULLOVET NÄSTAN SLUT och jag har faktiskt inte så mycket ångest som man skulle kunna tro. Uppåt framåt! vintern rasar! Nu blir det vår snart!! då får man inte vara deppig heller. Besides, jag tycker ju om skolan, det är liksom inte så jobbigt egentligen. Hade majskväll med lite gamla polers i går. det var jättenajs. Eller i förrgår var det. ett urval av bilder följer här så att ni ser vad som pågår på våra myskvällar ägänklien:Den här sista tycker jag är mest talande.

Såg förresten John Tucker must die igår för första gången. FAAAAAaaaaaaaan vad dålig den var. obeskrivligt dålig. Easy A däremot, som jag såg på bio för inte så löänge sedan. Den, mina vänner. Den var bra.

Sextonde året i livet och redan cynisk

Denna första dag på nya året har varit bra. Jag har lyckats se på film, käka kinabuffé och spela tetris, all in one day. Men nu på kvällskvisten fick jag faktiskt lite ångest här, där jag ligger i sängen och glor på en bajsdålig Helena B film.
Vart är jag på väg egentligen? Vad vill jag med livet? Det kanske är dags att böja tänka på sånt redan nu? Fan. Bli skådis? Det har jag liksom varit inställd på hela mitt liv känns det som. Nej men gud vad jobbigt, det är en alldeles för hård och osäker bransch. Lyssna på mig, är jag en gammal kärring eller vad? Liksom vad fan, jag har hela livet på mig att bestämma sånt här. Eller?
Gud, vad jag saknar det här känner jag.
Lite gammalt hederligt barnsligt larv och tjafs. Att få löjla mig med världens  bästa vän.

RSS 2.0