snabbt inlägg i förbifarten

lyssnar på min REKLAM <3spellista som jag ska jobba lite på, inspiration någon? hoppas det, finns mycket bra musik om man bara letar lite;) idag var det vårshow i skolan, kören uppträdde mina kompisar sjöng solo sooo proud:) det var najs. och nu när mamma kommer hem från jobbet ska jag och hon städa i arbetsrummet tor jag, det som ska bli pysselrum. och baka rabarberpaj:) det är chill i skolan nu, inga prov och sånt, det har dt ju varit så mycket av på sista tiden nu. JAG HAR FÅTT ETT SKITBRA SOMMARJOBB!! på pelle svanslös hus ska jag jobba  den 14 juni till 2 juli. och tjäna lite paraa.. det står såhär: dina arbetsuppgifter kommer framförallt bli: lek med barn, teaterlek, sminka barn, lättare städning:) låter som ett jobb för mig eller hur?! soo happy. nämen sen har man ju köpt sig en biljett till balen också.. jävligt nice tror jag att det kommer bli. om inte så.. jaja då gick jag ju dit iallafall. måste köpa skor och foundation och accessoarer til balen. har köpt en jättefin klänning, från h&m faktiskt. jag tror att det är den här, men är lite osäjker. men en sådan här modell är det iallafall, axelbandslös med lite vågig kjol, i love it<3 tack charlotte för att du var med och valde den:)



Såhär gick det förresten på nationella proven:
Engelska: fett bra. hon sa att om det hade funniots ett högre betyg än MVG hade hon gett det till mig. och, nej jag skryter inte, jag är bara glad och stolt.
Svenska: har jag ju redan berättat, VG plus. men läraren kommer inte sänka mig, tur!
Matte: okej, jag är nöjd för mitt G. han sa att det gick okej på alla delar, men en del var lite speciell, på den hade jag fått högst poäng i klassen tillsammans med två andra! jag blev helt chockad och såklart jätteglad, har aldrig gått särskilt bra för mig i matte så.. jag är nöjd:)

over and out för den här gången!//female version of a hussler






hey soul sisters!!!!

RUBRIKEN REFERERAR TILL LÅTEN JG KOMMER SPELA HEELA SOMMAREN!! bara så ni vet.
första gången jag bloggar på den stora datorn hemma hos pappa. var länge sedan jag använde den faktiskt. "A"et är skitjobbigt, det är trasigt så om jag missat ett A nånstans, så vet ni vrf.. vad tycker ni om vädret då, uppsalabor? FABULOUS enligt mig! om man får vra gnällig så är det nästan FÖR varmt! iallafall... var nere på stan en kort stund efter skolan helt själv:D loner som jag är. nej då. jag köpte ett fiiint nagellack, turkost och två cykelbyxor, väldigt nödvändigt faktiskt! lånade också en massa filmer, böcker och ljudböcker på bibblan. LÅNA PÅ BIBLIOTEKET FOR THE WIN!!! det kostar inget alls. man får låna hur mycket man vill! me loove.

sitter nu och arrangerar min ipod, den är så stökig och minnet typ fullt och det funkar inte ju. tänker på just nu? niornas avslutningsbal. ska jag gå eller inte? är verkligen i valet och kvlet känner jag.




Bilder från valborg om ni är intresserade...:)

 
ici moi! det betyder här är jag! ALLA har såna här solglsögon, hr ni tänkt på det. including me alltså. Maja sunshades från gina tricot:) har även sett killr med dem.  intressant social studie om ni frågar mig. de är bra fejk raybans bara att de är så plastiga..


mina fina vänner <3


EMMA O ANADORA

bilderna är från www.doita.blogg.se

vet ej vd jag ska göra med resten av denn fina sommarafton.. vi får se;)

KRAM//uknowwho



SEX AND THE CITY...

...hade jag tänkt skriva om i det här inlägget. jag älskar verkligen den här serien. att de befinner sig i new york är nästan det bästa och så älskar jag, älskar jag, ÄLSKAR JAG alla kläder och  väskor och SKOR som de har!! eller jag älskar inte allt, men det jag inte gillar  är faktiskt lärorikt att kolla på det, för man fattar mer om kläder och skor och kvinnor! haha women are hard! and complicated. tänkte visa lite favoritbilder från serien/filmen



jag vet batt bilden är lite, ser man nånting? gillar verkligen carries väska, jag är ett biig fan of hattaskar.


nej vilken liten bild, men jag älskar den här outfiten! kjol plus väst plus bälte plus låneböcker=sant


Carries återkommande nitbälte och den fina kappan<3<3


fin:)

Det här är från kommande film, som jag är sjukt taggad till!


observera Miley Cyrus!




ursäkta igen för de dåliga bilderna. jaja, får duga. puss


HELP!

äntligen funkar min blogg igen och jag är nu återigen sittandes här med den fulaste designen known to man. SNÄLLA, jag ber, kan någon vänlig själ hjälpa mig att fixa till den? pleaase.. om du kan nånting om bloggdesign; help me out.

vad annars då? jag har upptäckt att Oscar Wilde sa jävligt många bra saker. vad sägs om:
"jag kan motstå allt, utom frestelser"
"de gamla tror allt. de medelålders misstror allt. de unga vet allt."

"livet är för viktigt för att tas seriöst"
eller min favorit:
"vi ligger alla i rännstenen, men somliga av oss tittar upp på stjärnorna"
han sa vad han tänkte och då kan man bli missförstådd, men vadå, det är ju bara tankar.

iallafall. sommaren har kommit nu och jag vill åka HIIIIIT          



det är jättevarmt och härligt och jag behöver ett par
tips, någon? bra shorts??

jag har tusen saker jag måste göra känns det som och jag får det aldrig gjort när jag sitter här och bloggar  hela tiddäään. puss på er <3

vad fan är det för fel nu då

åååååååHHH!!! jag blir tokig, varför är jag så oteknisk?? har letat på hela internet efter snygga bloggdesigner, men ingen verkade passa min blogg, så jag efter att ha testat tuen olika, alla dåliga så tänkte jag " okej får väl byta tillbaka till min gamla fula" men nej det går inte heller! NU STÅR DET ATT JAG BEGÄR ANVÄNDARNAMN OCH LÖSENORD FÖR ATT KOMMA IN PÅ BLOGGEN MEN DET ÄR INTE SANT!!!!!!!!! jag begär ingenting! bara kanske att kunna se bloggen och låta andra se den?? GGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! klarar inte av sånt här

nej vet ni vad

nu känner jag verkligen att jag vill ta tag i min blogg och göra den snygg och användbar.

FRÅGOR:
  • hur ändrar man storleken på bokstäverna????? det måste ju gå men jag hittar det inte för mitt liv, jag måste ha råkat ta bort den lilla funktionen även fast den typ är mest basic.
  • var kan jag få en snygg design till bloggen gratis? kan ju inte ha den här fula längre. jag vill fan ha en sån dä fin header som alla andra har. fan också.
  • vad ska den heta? känner att "FANNY" just doesn't cut it.
  • vad saknas på min blogg, vad vill läsarna ha mer av? inte för att ni är många iof. men ändå man vill ju vara till lags. säg nåt dåååååååå.
håller på att googla låttexter, mycket lärorikt faktiskt. man fattar låtarna bättre och gillar de mer när man kansjunga de riktiga orden tycker jag? asså tro inte att jag sitter och råpluggar texter så jag inte ska sjunga fel, det är inte så jag menar, jag sjunger gärna fel:) men det är skönt att äntligen höra och fatta vad de sjunger!


vilken låt är det här till exempel?

"as i syncronize with the analyzed
upcoming vibes the session
let it be a lesson, question
you carry protection but will your heart go on?
like celine dion karma chamelion"


haha inte för att man blev klokare av den texten, men det är därför låten heter FREESTYLER av Bomfunk MC!!! mn ska liksom vara fri sitt språk, inte bunden till massa regler och man ska bara freestyla typ som jag gör nu, bara låter fingrarna knappa in massa smörja liksom, gitchigitchiyayadada, josmålarfärgstraight from the top of my dome magnoliawine bananahammock. HEJ DÅ.

BETTER GET THAT DOUGH SISTAS!

don't you just love pictures...





dessa låtar

ligger jag och lyssnar på, och längtar efter nästa vecka då vi är lediga och ska åka till toves sommarstuga<3<3 inget speciellt märkvärdigt har hänt idag och det är ytterst otrevligt väder. snart ska vi få gäster och jag har ett stort pluggmoln hängandes över mig, har musikprov imorgon.

FANNYS MUSIK! del 1

För dig med spotify:)
hoffmaestro

är ett sjukt bra band som jag tycker alla borde lyssna in sig på:) de spelar på peace and love i sommar tro jag eller var det emmaboda? oo jag och mina tjejkompisar har lite småplaner om att åka till peace and love, det skulle vara såå underbart:) men jag är inte alls säker på att det blir så men jaja..

kate nash

"My fingertips are holding on to the cracks in our foundation. And I know that I should let go but I can't"
Så jävla bra.

happy day!

lyssnar ganska mycket på gospel faktiskt och jag gillar verkligen den här skivan.

filmmusik

en rolig grej jag brukar göra är att söka på filmer jag gillar på spotify och sedan lyssna på soundtrackent som ofta väcker massa minnen<3 favoriter: monsters INC: if I didn't have you, pelle svanslös låtarna, harry potter, moulin rouge, sex and the city skivan är jättebra också, ja det finns låtar i alla filmer så bara att lägga in i spellistor:)

sommaaaar..





LÄNGTAR!!!!!!!!!

hallo

idag är jag trött och hängig. borde hitta på nånting men jag vet inte vad eller om jag orkar. igår var det jättekul, det är bäst att hänga med mina fina kompisar <3 love u guys. jag vill ha photoshop på min dator hur fixar man det? och varför sitter jag ens här och skriver jag måste ta tagmåstegöradetochdetochfixaochduschaochhelsttvättahåret....amanda och anadora. hoppas att amanda inte blir arg för att jag la upp den..:) men jag tycker den är fin.

HEJ ALLA

idg är det operation dagsverke, alltså en dag då man kan jobba och tjäna pengar till tjejer i sudan, sjukt bra. jag jobbade med A i bildsalen på min skola, fett kul, vi fick pyssla och göra i ordning typ en liten utställning, det var kul,. äntligen är den här veckan snart slut! den har gått så långsamt! jag som brukar tycka att veckorna springer förbi, jag tycker den här har gåt alldeles för segt!

DEN HÄR VECKAN!


MÅNDAG: fick tillbaka nationella prov i svenska. missnöjd. dåligt rättningssystem! jag fick mvg på två delar och vg på den tredje och då blev jag betygsatt VG!!!! skit också, jag hoppas jag inte blir sänkt.

TISDAG: en enda dimma av tråkiga lektioner

ONSDAG: nationellt prov i biologi!!! fett nervöst innan men gick ganska bra faktiskt. myste hemma med mamma, inredde mitt rum

TORSDAG: operation D, gick bra, sen hem till a ett tag och hem till pappa för helgen. sitter nu och pluggar med halva hjärnan, bloggar med andra. antiken pågick mellan 3000 f.kr till 500 e.kr....

FREDAG: prov i litteraturhistoria :/  på kvällen PARTAY med vänner, maskerad:) tema? LADY GAGA!!!!!!!! kommer bli bäst.

nästa vecka har jag de här godbitarna att se fram emot: MUSIKPROV, SO-PROV, ÅKA TILL T:S SOMMARSTUGA!!! yeeeeeeey, det ska bli så kul:)


oooooooo i morse.. gick jag till tandläkaren och lagade ett hål.. GJORDE SJUKT ONT! men nu känns det inget längre men asså ilningrna och smärtan när hon kom åt med den där borren på nerven inuti tanden.. jag typ hoppade till i stolen av smärta :(

just det, det har ju varit valborg också. orkar inte skriva så mycket om det.
en sammanfattning: vaknade, blödde näsblod, åkte till sjukhuset efter typ 40 minuters blod, åtgärdade näsan, lämnar sjukan med en bomullsbit the size of texas i näsan, snabbt hem, byta om, ner på stan, träffa folk, folk åkte hem, hem och deppade, ont i näsan, ner på stan igen, träffa mamma, hänga med lite annat löst folk, ONT I NÄSAN!!, hem, deppade ihop vid teven, somnade. ja just det, ringde till festen mina kompisar var på som jag inte kunde gå på. dom skrek.det var musik i bakgrunden. jag blev olycklig.

men nu måste jag verkligen plugga till detta trevliga lilla prov imorgon:) pussar på er, känns som att jg glömt att skriva något :O jaja låt gå.

OVER AND OUT/ fanny

RSS 2.0