Min nya fina kamera!!

Sony Cyber - shot 14 megapixels. tar skitbra bilder gör den. och den är söt som smultron :)

Dansa fastän - Säkert


Respirator - Flo Rida

typisk-put your booty on the floor-låt som är svinnesbra.
And now, we are going to look at something interesting...
Titta på hårlängden. detta är september 2009 om jag inte missminner mig.
Och detta är december 2010.
Noone will answer the question we all ask ourselves: WHY??

I wanna give you a good song

Är sjuk idag men mår så mycket bättre när jag lyssnar på den här spellistan: lyssnar på nu
Sometimes we ll have bad days, when everything feels far away,
If you ever let me I'll do my best to bring you up again

Och sen var julen över

Men det var en härlig jul, verkligen. Har hängt med nästan alla mina familjer och ätit en massa och fått underbara klappar som jag älskar varenda en. Idag känner jag mig hängig, julen har verkligen tagit kål på mig.
Nu längtar jag efter nyår! alla sådana här tillbakablickar på tv, årskrönikor och nyårskarameller eller vad det heter. sen har man också lite lösa planer som jag hoppas går i uppfyllelse.
Just nu spelar jag tetris som vanligt och kollar på en dokumentär om det kungliga bröllopet. Jag var faktiskt i Stockholm då med mamma och tittade på vigseln på storskärm och såg kortegen när den åkte förbi. Det var ett så himla fint bröllop och en perfekt dag :) Jag önskar all lycka åt både vickan och dannii. Nej nu ska jag sätta på min nya Sherlock Holmes film (sedd tre gånger sedan i fredags). Den är sjukt bra, se den.

Jämställdhet är svårt.

Alltså jag blir så trött ibland. Hatar att vara bitter och cynisk men hur kan man låta bli ibland? Att samhället inte är jämställt är liksom ingen överraskning men om man tänker efter så finns det verkligen ÖVERALLT! Om en kvinna säger åt sin man vad han ska göra, ger honom uppgifter i hemmet eller i sin frustration slår till honom, så reagerar ingen. Men om en man skulle göra samma sak? Den mannen skulle ju vara ett monster i allas ögon!
Jag menar inte att jag tycker att män ska få bete sig hur de vill, utan att det borde vara liksom samma konsekvenser för mäns och kvinnors handlingar. Fast det är ju också svårt! Jag blir så trött för jag känner ju igen beteendet hos mig själv. Jag har aldrig tidigare tänkt att det är sexistiskt att till exempel skämta om hur dåliga killar är på typ multitasking eller känsloanalyser. Men om en man skulle skämta om att en kvinna är känslig eller överanalyserande skulle man ju tycka att han är en jävla mansgris!!
Hur ska man göra liksom? Ska jag gå runt hela livet och alltid agera och prata totalt jämställt? Aldrig någonsin använda mig av mitt sunda förnuft och erfarenhet för att bedöma en situation? För det är ju faktiskt skillnad mellan misshandel av kvinnor och misshandel av män. Eller?

Pulka!

var och handlade med mamma idag, fick mycket gjort men måste köpa MER julklappar! I onsdags var det Kul i jul i skolan. Typ en julföreställning som elever och föreningar och lärare medverkar i. Episkt. Igår var jag och massa andra hos Hanna och åkte pulka (!) och lagade tacos och kollade på Love actually. Myyyyyys
Lyssnar på far east movement och Eldkvarn och Mike Posner. :) Snart är det Jul <3
Här är vi! plus lisa som tog bilden :)

Skor!!!

Christian LouboutinManolo Blahnik
<3

MODE - fortsättningen

Azzedine Alaïa: Ett märke jag nyss fått upp ögonen för. Glory days var åttiotalet. Designern Alaïa är en liten italienare som tydligen är väldigt vänlig och det är ju bra. Kompis med massa kändisar. Hans kläder är kvinnliga, och han brukar liksom linda tyget ungeär som på mumieklänningen på Grace Jones. på det sättet visar han en kvinnas former men inte valkar eller annat störande. Det sägs att man alltid har roligt i hans kläder! <3
Älskar den här klänningen! Kolla fallet! Och luvan!
Också Azzedine Alaïa


Jeremy Scott: Stor designer med välbesökta visningar på London fashionweek. han gör ganska... konstiga kläder. Originella, roliga och med starka färger. Kelly Osbourne är ett fan och jag med.
Hahaha ja ni ser ju själva...


en tokrolig rubrik

Typiskt! jag skulle göra en fortsättning på modeinlägget och så har datorn typ dött! jag måste lämna in den imorgon. jag har varit magsjuk!!!! stackars mig. men inte så farligt egentligen har bara spytt en gång så relativt har det vart okej. Men har alltså varit hemma igår och idag. brorsan är och repar och mamma är på styrelsemöte så jag är själv. äter lax jag själv tillagat. intressant va? känner mig stolt faktiskt :) Har lyssnat in mig på en massa nya låtar.
New favs: Firework - Katy perry. mest för att jag gillar verserna. Like a G6 - Far*east movement GROV bas, ääälskar :) och Dansa fastän - Säkert! sjukt fin låt som man vill dansa till! lyssna in er hörrni.

IALLAFALLLLLLL........... hahaha i typ oktober ringde det på två små söta tjejer och skulle sälja såna här julgrejer. jag tyckte så synd om dom och tänkte att de inte sålt nåt. Jag: när ska man betala?
Dom: varorna kommer någon gång i december...
jag: JA MEN DÅSÅ!! då tar jag den här kolan för 49 kronor.
Idag ringde det på klockan.. oj då. fick stressleta efter pengarna och sitter nu med en burk gamla kolor som ingen blir glad av. plus att dom ringde på igen efter typ en minut och gav tillbaka en tiokrona! då hade jag betalat för mycket! ooops, okej inte så bra på matte men whatever. OJOJOJ vilket tråkigt inlägg det blev! Puss.
//Jag hörde trummorna på stan. Dom sa att du lämnat mig//


MODE

Jag älskar mode! Älskar hur kläder kan skapa en känsla och säga någonting om ens personlighet. det är något universellt som alla kan förstå och relatera till.  Just nu är jag väldigt inne på vintage, det tror jag att jag alltid kommer vara, för jag är en väldigt tillbakablickande och nostalgisk människa. Samtidigt älskar jag det nya, moderna och lekfulla. Tänkte med det här inlägget visa några få av mina favoritmärken och designers!
Ossie Clark: Ossie var stor på 60- och 70 talen och hans kläder är färgglada, svepande och kvinnliga. Jag älskar de för att de andas sextiotal och är så otroligt vackra!
Emma Watson, doesn't she look stunning? vintage-ossie
när det begav sig
Dolce & Gabbana: Ett klassiskt märke som de flesta hört talas om. I senaste numret av Elle var det ett reportage om de två gamla gubbtjuvarna och deras märke. först då fick jag upp ögonen för hur fantastiska deras kläder i. Nyckelorden är väl, dramatiskt, sexigt, elegant. och som det stod i reportaget: "att bära d&g är som att släppa fram italienaren i dig." och hur kan det bli dåligt? ;)
Italiano!!
Vem skulle inte vilja gifta sig i den här liksom?
Pucci: Färger, färger, färger, mönster, mönster, mönster! Man blir lycklig av Pucci helt enkelt.
Fortsättning följer...
:)

kallt

Det jobbiga med tjugo minusgrader ute är att så fort man gått ut genom dörren, påbylsad med kläder, är att efter typ ett andetag, fryser snoret i näsan till is och sedan när man andas sticks det liksom sådär jobbigt. och jo just det, en annan sak som är jobbig med att det är tjugo minusgrader är ATT DET ÄR TJUGO FUCKING MIINNUUUUUUUSSSSSGRADDEEEEERRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0