heej igen

eller igen? det här är första inlägget idag. har vart en bra dag. jag har haft roliga ämnen och det har vart fint väder. men nu är det mycket sämre. bajs, för jag skulle vilja ut och hoppa studsmatta. om det blir lite bättre senare kanske.
GUUUD vad frustrerande det är....JAG HAR ASTMA! dels sitter det i hela tiden som liksom en störning i andningen och jag har börjat ta medicin för det, nu varje dag. men sen när jag blir lite förkyld, som jag är nu, så sätter helvetet igång och jag bara hostar! det är allt jag gör! har träningsvärk och ont i halsen för att jag hostar så mycket! och nu har min medicin typ tagit slut. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.
som ni märker har jag inget bra att skriva eftersom jag käner mig som en gammal tant med andnigsbesvär, men lägger upp lite bilder åt er istället:)jag förra sommaren hos min kusin, och nu kan vi hoppa hos mig också :)
jag och min söta lillasyster som skriker just nu:(

gammal bild <3

MIN FÖDELSEDAG

fyllde femton idag!! tackar, tackar ... tack.. jo haha tack det räcker.. tack.  allvarligt SLUTA APPLÅDERA!


HAR FÅTT:
STUDSMATTA!!! flaaaashiigt!
snygga väskor 2 st
3 leggings mycket användbart för mina går bara sönder hela tiden!
massa fina böcker:)
filt
sjal
smycken
presentkort
ljuslyktor :D


ETCEteeeeeera! orkar inte rabbla upp allt :)
jag har ännu inte fått min syrras och mormor och morfars paket så dem har jag kvar!!!
Jag är så gld! har vart värsta bästa dagen:) förlåt att jag gör glada gubbar och utropstecken hel tiden, är bara så lycklig:) :) :) känns som sommar i luften också, bäst

jaja nu kan jag inte sitta vid datorn längre jag ska ut! and embrace life. eller kolla på tv   :p

OVER AND OUT //fanny 15 år.

p.s vill du ge mig en födelsedagspresent? besök min blogg oftare! LOVE

Happy birthday to me!!!

japp, på söndag fyller jag äntligen femton år! skabli såå skönt att sluta vara fjorton år, världens töntigaste och jobbigaste ålder! fast helst vill jag vara sexton som alla andra i min klass...

jag är väldigt tröttt så ska sova NU men tänkte jag skulle knåpa ihop ett litet inlägg innan jag slocknar. ikväll ha jag haft superkul, jag och min kompis fyller nämligen år båda två dn tjugofemte april och det firade vi med att ha fest hemma hos henne <3 självklart bara VIP:s inbjudna..;) vi hade så kul, åt en massa skräpmat, snackade lite skit of course och så dansade vi fett mycket!! alltså jag säger då det, spotify är räddaren!
guuuuud vad många gamla goa bitar man kan hitta genom att bara klicka in lite på maskinen då sörru och så kommer det upp där då, på skärmen:)
hahah återkommande tema under kvällen var våra älskade älskade Hollywood fruar, som smält allas våra hjärtan! dom menar ju så väl!! (förutom ANKAN, hate her!)min älskling är maria montazami, hur härlig är inte hon? såg ni det avsnittet när hon skulle heja på sina döttrar i en cheerleading tävling?
"Vi är ju jeeetteglada att flickorna vann, GOOD FOR THEM! det var ju då två lag som tävlade. och dom kom etta. PAUS. dom kunde ju ha förlorat.."

Och Päivi!! en ny favorit i hollywood familjen! när hon ska köpa paket till susanne sapperstein: "jag är så desperat, lena. lena, lena, lena..." LOVE HER!

men nu börjar det verkligen dra ihop sig till sovning, är väldiggggggt trött. men känner mig så himla glad för att jag har så mycket planerat nu under de senaste veckorna. mycket prov och så men mycket roligt oxå.. ;) skriver mer om det någon annan gång. KIZZEZZZZZ!!!

LILLEBROR!!!!

Aldrig trodde jag väl att den här dagen skulle komma! jag har blivir storasyster för andra gången!! superglad och allt är upp och ner. han ligger och sover nu tror jag. märta har varit så himla kärvänlig me honom! gosat och pussat och gett leksaker och pratat och petat på honom och sånt där annat som man gör med bebisar. nuska jag se vad som går på tv. och dricka vatten jag är så törstig.

EN LILLEBROR!!! nu återstår det bara att ge pöjken ett namn. vad ska han heta mån tro?


<3<3<3<3
 

RSS 2.0