sitter här

slösar bort tid. har ont i ryggen. en läxa hängandes över mig. mår ganska bra



My gift is my song. and this one's for you.


Glad första advent!

eller heter det god advent? nåja. Sjukt mysigt att vara med min syrra hela helgen, hon åkte hem nu :( haft det asnajs, och kallt. Hittade jättemycket på loppisen igår, visar kanske sedan med lite bilder, går inte for the moment. Och idag har varit jättemysig :) jag och mamma drog ner på stan och klagade på Din sko. sedan köpte mamma en fet jacka och efter det stack vi till mary kay försäljningen. jag fick en sugarscrub opch en bodylotion! som luktade jättegott :) men får dem på julafton.. sedann vidare till Louises varma och fyllda lägenmhet, typ hela klassen var där MYS! efter lite fjantning med charader promenerade vi till slottsbacken där vi hade värsta nbästa utsikten över fyrverkerierna. det var så sjukt fint!! det var film musik til, skitcoolt. mission impossible, pirates of the caribbean, bodyguard( I WILL ALWAYYS LOOOVE YOOOUUU!!! skitmäktigt), lejonkungen, fantomen på operan OCH BÄST AV ALLT: roxanne från Moulin Rouge!! det varv typ Grande fibnale, sjukt vackert och coolt.

Har haft en underbar helg och imorgon är det skola.. kul och jobbigt.
förresten, såg ut såhär på sista dagen av spirit week!


Jag var typ åttiotalsbakggrundsdansare?! visst ser min arm konstig ut på den här bilden? kanske hittar en bättre bild senare. :) over and out som alla har börjat säga fast det känns som om jag var tidigare med att göra det.


Friskis

Hahaha ett inlägg jag gjorde för länge sedan men sedan hade jag inte internetuppkoppling så att jag kunde lägga ut det, men nu har jag ju det! varså goda:


vi har varit och tränat. det är alltid samma visa när man går på friskis och svettis. först känner man en djup, grav hopplöshet, som slår till typ när man står i hallen ochn ska iväg. det är då det är som farligast, för då kan man balla ur och lägga sig i soffan igen. men man åker iallafall och tänker, jaja hur farligt kan det va? sen kommer man fram och drar sitt kort och sätter på sig träningskläder, laddar vattenflaskan och går in i salen. man blir mött av en käck ledare med tajta byxor som klart och tydligt hälsar en välkommen och sedan sätter igång med lite lätta rörelser, typ "V" steget eller gå till vänster, böj på benen, gör en armrörelse, gå till höger böj på benen etc. Lite generad för att man står där, mitt i en sal full med människor, medelålder fyrtiofem. och så ska man härma det där larviga steget. nää tack, jag gör det lite halvdant bara.

då sätter fnissattackerna in. alla ser extremt löjliga ut och pinsamheten är som en stor rosa elefant mitt i salen. man känner sig liksom lite bättre än dom andra, jag har åtminstone inte fula träningskläder(de populäraste plaggen på de andra jympaentusiasterna är typ knallgult pannband som det står typ "Folksam" på eller nåt. och för korta adidasshorts från 1997). men ska man verkligen böja på knäna sådär djupt? oj vad jobbigt det här blev nu då, tänker man medan ledaren höjer ögonbrynen till taket, sådär uppfodrande och lägger till värsta komplicerade hoppsasteget med rumpskak och jag vet inte vad. nu börjar man tvivla. herregud, är det bara jag som suger så här mycket? och banne mig, ALLA andra i salen(förutom min mamma) gör exakt som ledaren, med värsta hurtiga studset i skorna också. man börjar skämmas så smått för att man trott så lite om reklampannbands-bärarna. men jaja, man kämpar på.

halvvägs in i passet, när man ska typ ligga på golvet och göra tusen armhävningar, börjar man så smått ge upp. FAAAAN vad jobbigt det här är! jag och mamma liksom glömmer det varje gång. brukar faktiskt fuska lite och vila mig när jag egentligen borde göra en komplicerad sit-ups koreografi.

men sen, när man tror att man ska dö, och alla är fortfarande lika hurtiga och käcka, bara lite mer svettiga, händer det något. Man börjar leva på Jävlar-anammat. "nej, fan aldrig att jag är sämre än alla andra, jag är ju för fan bara femton år!! I can beat these guys!!!" och det går faktiskt lättare. jag märker att jag också får det där hurtiga extra-studset i skorna och när mannen i de tajta byxorna lägger till ännu en rörelse och ropar KOM IGEN KÄMPA PÅ! ja, då gör jag det. jag kommer igen och kämpar på. Och det är faktiskt ganska roligt.


Värsta massa grejer att göra typ asså.

HEJ. kanske håller på att bli sjuk, de här körtlarna på halsen är skitstora och har hostat och haft ont i halsen också, hela dagen. plus att jag fryser.  : / typiskt. men jag tänker tvinga tillbaka en eventuell sjukdom, för nu händer det grejer förstår ni!

fannys helg yeeeey!

Fredag
Spirit week tema: PUT YOUR FREAK ON! vilket jag naturligtvis kommer göra. vet dock inte vad jag ska vara riktigt än, men utklädnad blir det.

Adventsfirande klockan 15:00 i skolan: Kören sjunger och nåt annat också säkert. kommer säkert bli feting naaajs.

EVENTUELLT kommer storesyrran hem från eskilstuna, där hon bor. men vänta, då kommer hon ju inte hem? hon kommer hit iallafall. kanske.

Lördag
AAAAAAh vilken härlig dag! kommer förmodligen bli mina första ord när jag vaknar på morgonen. känner det på mig bara.

FAMILJEN tar typ elva tåget till stockholm och sedan blir det shoppa av. ja på loppis alltså. kommer bli extremt fläääshigt!

middag hos kusinerna (i stockholm. hatar när folk skriver stklm, eller vad det är, kolla jag vet inte ens vilka bokstäver i ordet man använder.)

Storesyrran kommer definitivt hem. eller var det hem vad sa vi nu?

Söndag
första advent! så det blir adventspaket.. :) brukar ni få det? det är trevligt.

åker med mamma till någon sminkförsäljningsgrejs, ni vet Mary Kay? antar att det ska tjänas pengar hemma hos någon av mammas kompisar. men det tror jag blir kul, hoppas mamma köper nåt åt mig.. :p

Adventsfika hos Louise med typ hela klassen, sen går vi och ser fyrverkerierna OCH SKÅLAR FÖR DEN NALKANDE JULEN! nerå, men typ nåt sånt.

TROR MIN HELG KOMMER BLI AWESOME!!!



min fina syster Charlotte :)


breakin the rules

bloggar nu, as we speak inuti aulan på katedralskolan, uppsala. pretty sure it's not allowed. snart kommer ordföranden från ssu och ska snacka i EN TIMME! rädd att jag kanske somnar! idag är det tema alpint, eller ja, typ skidor, fjällen. därför har hanna skidglasögon på sig :) 
hahaha hon ser ut som han petterson i pelle svanslös :) looove you!!
ska förmodligen gymma lite idag, gud vad skönt.
nej nu får jag stänga av tror jag. LÄNGTAR TILL HELGEN!! ses och hörs!

men man kan väl drömma



bild från http://www.peaceandlove.nu/


nej jag vet det blir förmodligen aldrig av. läs rubrik

haha bra sagt

"Jag ligger hemma i soffan och kollar på film. skulle egentligen ha varit på kristallengalan ikväll, men sket i det. man ska göra det man mår bra av i själen."
Carolina Gynning
på frågan: Vad gör du just nu? i en gammal Veckorevy jag hittade. clockclean
bild från google

hey folks

Vad mysigt att börja skolan! har en väldigt rolig vecka framför mig, ser fram emot den. Dessutom är det Spirit week!! yeeeeey!! Det innebär alltså att man klär ut sig varje dag efter ett visst tema. idag var det tema:katte?! fantasifullt? jag hade en röd tröja på mig (H) imorgon är temat typ motsatsen till dig själv, att klä sig som man inte brukar. ursäkta men måste genast lägga mig på golvet och göra en miljard sit-ups, den här magen är inte att leka med.. : / men kan skriva klart inlägget först..
var var jag? jo just det, Spirit week. är inte så jättetaggad att klä ut mig, tror jag ska spara krutet till på fredag, då är det valfritt. har några upplägg jag filar på.. klurilur.
LÄSARE! varför skriver ni inte kommentarer? jag ser ju att ni är här, kan liksom se statistiken så sluta smyg utan skriv vad du tycker! Älskar respons!
Vad annars? JULEN NALKAS!!! och det vattnas i munnen på mig.. Nää skoja, det lät bra bara. men har många roliga saker coming up i december, ni får veta mer sen ;O
förresten här är en länk till min kusin Lovas blogg. Ni vet hon som var hemma hos mig igår? hon som går på tunaberg? hon som tyckte det var roligt att en tandläkare tryckte på nerven inuti min hörntand med ett vibrerande metallföremål? AA hon.. http://lovavarga.blogg.se/
Hahahahahahaha jag får inte nog!! TBBT in ma <3
OCH NU: sit-ups

BAZINGA!

Har haft en väldigt seg söndag om jag får säga det själv, och det får jag ju. slappat hela dagen och åt middag med familjen sen, jättemysigt. Kusin lova kom hit vid sju och åkte vid halv tio. vi garvade åt laserturken och mitt hemska tandläkarbesök för några månader sedan. Kollar på Big bang theory som vanligt. jag Älskar det programmet det är så underbart töntigt och larvigt. love.


jag ska göra Kaozz med han!

lite sent, jag vet men ärligt hahahahaa LASERTURKEN!! fy fan vad roligt. älskar anaginas parodi på honom i Anagina show, sjukt lika. Haha, ta hans namn..efternamn.. hahahahahaah jag döör!

SPOILER ALERT Harry Potter sju del 1! :)

Mest för min egen skull så jag får lite ordning på tankarna men :
Roligast:
  • när harry och ginny "are snogging" (äckligt ord!!!) och george kommer in och. ja det är bara roligt.
  • när harry testar sin nya stav på en liten eld. och elden blir skitstor hahaha hans ansiktsuttryck!
  • andra roliga stunder också men det blir ju så på bio att man skrattar när alla andra gör det.
Läskigast:
  • när den där ormen hoppade upp ur golvet i Batilda Bagshots hus
  • typ varje gång det liksom gick snabbt och man kom nära alla äckliga dödsätare.
  • när bellatrix torterar hermione och när hon skriker! jeesus, det lät skitverkligt
  • att hela trolldomssamhället typ rasade ihop och det var värsta onda regimen!
finast
  • när harry och hermione typ började dansa i tältet efter att ron stuckit. random, men ack så rörande. They had like a sister-brother thing going on. dumma Ron.
  • när harry och hermione stod vid harrys föräldrars grav. precis som i boken det var uppskattat.
  • Alla fina miljöer! herregud, alla skogar och när de var vid havet..
Hemskast
  • När Hermione förtrollar sina föräldrar så att de glömmer bort att hon nånsin funnits! whyyyy?? det var inte i boken!
  • herregud. när dobby dör
  • när Hedwig dör
  • när monsterögat dör
  • när ron sviker och sticker
  • när hermione är ledsen för att ron svikit och stuckit
Mest förvånande
  • HELLLOOOOO!! harry och hermione kysser varan NAKNA! abo. iof. bara fantasi, men ändå de var ju tvungna att göra det för inspelningen.
  • Rhys Ifans var med! han, rumskompisen i Notting hill. och gavin i The boat that rocked! Quentin från boat that rocked var också med, han spelade Rufus Scrimgor.
  • Malfoy! dude han har förändrats skitmycket. draco alltså
  • Ron var BIFF!!!!
Andra saker jag tänkte på:
  • tyckte allt var bra gjort, men harrys ärr? vad mesigt det såg ut. en liten röd blixt. det var maffigare när han var yngre. men han kanske liksom växt, hans huvud har blivit större så blixten har blivit mindre. så är det.
  • Dödsätarna var skitbra gjorda! när de virvlade sådär svarta, dimmiga
  • hörde aldrig den klassikska harry poterslingan. ni vet.. dududududu du duuuu du du du du dududuuu... ja. svårt att skriva men. ni vet.
  • det var bar att de inte klippt bort scenen då harry väntar på att bli hämtad från privet drive och går in i skrubben under trappan och typ.. tänker tillbaka. för det var i boken och jg tyckte det var väldigt fint. liksom viktigt för filmen.
Jaja. nu ska jag ta och hitta på nåt kan ju inte bara sitta här hela dan. GUD VAD BRA DEN VAR!! gå och se den :)

nu sticker jag snart

see ya

HP ikväll

TONIGHT'S THE NIGHT!!!
deathly hallows part one, here i come!
har myst med lillesyrran hela morgonen. Målat och ritat och dansat och kramats och skrattats. som vanligt alltså. hon säger så många asgulliga saker men det blir inget kul om man återberättar för man måste liksom vara där. åååe det är typ sju timmar kvar till bion. faan. plus att jag måste cykla ner på stan..i snöstorm. hmm känns som om jag inte riktigt tänkt igenom det här.. jaja det måste gå! HARRY POTTER TILL VARJE PRIS!



Fina fina Märta.

hej.

extremt nere. jag kan inte fatta............att jag är så dum i huvet. Vaknade för tidigt IGEN! liksom vad faan? hann iaf inte åka till skolan innan jag fick en liten misstanke och bekräftade den. heeeeelvetesJÄVLAR! tänk att varenda JÄVLA MORGONJÄVEL!! hahha det sista är ifrån sunes jul.. jag är inte så arg egentligen. neeej. nu måste vi piggas upp?
Saker Fanny Blir Glad Av!
På lördag blir det bio, Harry Potter och Dödsrelikerna yaaaoow. redan sagt hur jag känner inför detta!!
Nästa lördag ska jag, min familj, eventuellt hela vår bekantskapskrets, eftersom vi skryter och prisar det hela tiden, följa med. Vart undrar ni? jooooooo. Till stockholm där vi ska på en asbra första advent lopis!! låter lite lamt inser jag nu, men jag lovar, det kommer bli awesome! kan inte räkna upp hur många bra fynd jag gjort där alltså. kläder, smycken, julklappar u name it.
Har pratats om en Oskar Linnros konsert, coming up pretty soon...:) omg omg omg!! men kanske inte. jag måste vara försiktig med vad jag hoppas på.
Snö och frost! för att det är vackert, men måste det vara så kallt? :/
mina småsyskon som jag har hela helgen på mig att gosa med.
in fact. jag tror jag går och gör det sistnämnda nu, kan ju inte slösa bort hela min icke-sovmorgon framför datorn!

dansar till Smooth criminal <3


craaaazzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Sjuk idag..:(

Mitt magont må stoppa mig från att gå i skolan men fan inte för att städa rummet! det ska bli av idag! sen ska jag till pappa det blir mys men jag orkar inte packa.. nåväl. Längtar efter Harru Potter! oh i haven't told you? jag ska på harry otter sju del 1 på lördag!! snacka om att jag längtar! jag är verkligen en äkta harry Potter nörd. vet inte hur många gånger jag läst alla böcker. och så lyssnar jag på talböckerna också.. :) haha kanske lite barnsligt? men skitbra, rekommenderar dom faktiskt. även  om uppläsaren säger "hermione" ist för Hörmajåni om ni fattar. skulle kunna fortsätta skriva i all evighet om hurmycket harry potter har betytt under åren, alltså det är verkligen något av det bästa som hänt mig i läsväg. men ska inte tråka ut er för mycket. Puss här kommer lite bilder från kommande filmen.. !! längtar!!


Trion som slår alla andra trios..



hmmm.. känner igen det här. det kanske är från nån gammal film. eller så kanske dom bara har samma kläder. IGEN! what is uåp med alla tråkiga stickade tröjor och milda färger!


Julefrid

längtar jag efter just nu! åå. att vakna på julaftons morgon, tassa upp till ljudet av the greatest christmas song in the world: Let it snow! artist okänd. dra upp persiennerna och se hur vackra stora snöflingor singlar ner mot marken och solen stiger vackert och himlen är blå och huset är tyst. och där, på kanten av sängen hänger den. Julstrumpan. mina vänner, jag lever för julstrumpan., innehållandes godis och små presenter typ nagelfil, en penna med ens namn på etcetera, är julstrumpan en av faktorerna som gör julafton så härlig :)

nej men verkligen, julen har alltid betytt mycket för mig. det är en tid av kärlek, värme, frid och lugn. en stämningsfull högtid värd att firas! jag blir verkligen kristen på julen och sen går det bort nån gång i mellandagarna. Förlåt gud! men jag kan ju inte hjälpa att jag väljer att tro på dig lite mer under juletid, när alla är glada och det doftar kryddnejlika, apelsin och julmust överallt? vet att det fortfarande är lång tid kvar till jul, men jag kan inte låta bli att börja längta redan nu, när snön har kommit och allt! och ja, jag måste mwedge, jag har redan plockat fram en och annan undangömd julskiva. KAN liksom inte hjälpa det!!! jag behöver Helga Natt!! gör inte ni det? om inte ska ni få smaka på en julmening som kommer få er att dregla efter pepparkakor och mys med familjen:

Från oss alla, till Er alla. En riktigt god jul!

när allt är miserabelt

...flyger en ensam drake. högt över koppartaken, mellanmjölk och handeldvapen. /dum av dig/daniel adams-ray
sitter i skolan och har en låång tråkig håltimme. goda nyheter; har gjort allt jag behöver göra, lämnat in alla jäkla inlämningsuppgifter, labrapport, två svenska uppgifter och ett pm i historia.. så nu är jag glad.
Ikväll är det någon speciell tjejkväll på stan, alla affärer har öppet längre och typ speciella erbjudanden. hoppas jag kan gå med anadora :)
snart är det äntligen helg!! niiiice.

du är inte en i mängden men jag var en utav de få som inte lämna dig när färgen flagnar från fasaden. jag vill se alla sidor teven visar en utav dom. livet är fult du är fager: Vaken på natten och Drömmer på dagen!!

Så länge du är med mig - Håkan Hellström

Det gör inte ont
när jag faller från en barstol
och det gör inte ont
om du piskar ett regn eller bränner en sol

Det gör inte ont
att jag kom på andra plats
och det rör mig inte alls
om det är dag eller natt
Det gör inte ont
att inte leva i slas
och det gör inte ont
att inte leva i sturedalström
Det gör inte ont
efter tre dar på golvet
det som är skrivet är skrivet
och livet är livet
Det gör inte ont
när hösten kallar
och det gör inte ont
när kicken skallar
Det gör inte ont
Det gör inte ont
alla mil jag vandrat
det gör inte ont
när vänner jag lämnat
det gör inte ont
att få skiten i sig
det gör inte ont
så länge du är med mig
Så länge du är med mig
Så länge du är med mig


tror att det var den här konserten jag var på för några år sedan.. <3



hello <3

sitter på mitt rum som är fullkomligt iskallt. jag måste skriva med armarna liksom upplyfta i luften en bit ovanför den iskalla kanten på mitt glasbord. det är så kallt att jag har tänt alla ljus jag har) (fyra små värmeljuslyktor). för värmens skull. men inte deppar jag för det! vad jag däremot deppar över, på riktigt är en jävla labrapport jag måste skriva på naturkunskapen. om vilket sätt som är mest effektivt och energisnålt att värma vatten på. kastrull eller vattenkokare. det är vattenkokare folks, så slipper ni undra över det. så att.. det är någonting jag måste börja med.
Några fina hippies jag hittade på en googlesökning.
ciao bella, nu ska jag åter till det naturvetenskapliga träsket. PUSS

Hej värld

Lyllos den som heter Fred. för det är skitlätt att skriva på datorn.
åkte till Elgiganten idag, pappa köpte en kamera men det blev ingen för mig. Tyckte alla var onödigt dyra och ganska fula. men jag kommer liksom aldrig hitta den perfekta kameran så det är lika bra jag nöjer mig med någon annan så länge.
jaja. hösten börjar gå mot sitt slut, men det hindrar inte Fanny Svärd från att begå höstfriska gärningar! jag och farsan begav oss idag ut och plockade bort löv. Från gräsmattan. så det blir lite klirr i kassan för min del framöver he he he. visst är det fult att skriva skratt med mellanrum? upptäckt ett bra band: The drums. let's go surfing tycker jag är görbra, länk här:
http://www.youtube.com/watch?v=XdyJUrEJD9U
också, har ni sett det här programmet på svt.play tror jag det är? Anagina show! bloggaren Anagina, som jag tycker är jättebra har fått sin egen show som äger! jag tycker det är skitkul, all lycka åt henne och showerna hittills har vart jätteroliga!
//peace and luuv

slappar på allhelgona

Trodde att det var allhelgonahelgen förra helgen men det är ju faktiskt nu! idag var jag och pappa och syrran och tände ljus på släktgraven på Vaksala kyrkogård. Det kändes fint, graven är alltid fin och välskött när man kommer dit så det är ju bra.
Imorgon är det sista dagen på lovet! jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt lov, det har varit jättekul och skönt, men också gått sjukt snabbt, kan inte fatta att det snart är slut. imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske åker med pappa till elgiganten och köper en kamera.. det vore kul men vet inte om vi kommer iväg. vill gärna
såg ni Så mycket bättre idag? det är ju faktiskt värsta sköna programmet . det är väldigt intressant att höra de olika tolkningarna som finns på artisternas musik, att alla låtar kan låta så olika! i dagens avsnitt skulle dem göra Petters musik på sitt eget sätt. jag gillade pluras version av Logiskt. den var fin.
kollar på Jersey Shore och har det ganska soft. haha det är jätteroligt hur dom alltid börjar slåss?! liksom varför, kan du inte använda dig av ord? undrar om dom slår sina chefer på käften när den säger åt dem att göra någonting? hmm.. kanske ;)
skola snaart
det är inte lätt att vara blondin på gymnasiet!

inte tjata

har duschat, känner mig fräsch vill ut och göra saker men med vem? får ringa runt lite. somnade lite för sent för mitt eget bästa igår.. var inte trött bara! men jag har kommit upp okej, och nu funderar jag alltså på vad jag ska göra idag.. tänkte försöka skriva ett helt inlägg utan att nämna ni vet vem men det går inte för jag har hittat värsta bästa bilden på honom så varsågoda.
gaaaaah!! vill tapetsera mitt rum med den här bilden. okej nu ska jag sluta tjata. men... vad finns det att blogga om? det enda jag vill skriva om är ju oskar linnros.
idag var lillasyster jättegosig och ville kramas och gnugga panna och mysa med mig. hur glad blir man?! gullunge, man vill aldrig släppa taget om henne! nu är ju klockan nästan ett, jag måste iväg och ringa massa folk, nån måste ju vara lika seg som jag. pussar och kramar! /fanny

dum av dig

snart är lovet slut. skolan börjar igen. känns ganska bra.
Så dum av dig. Säg bara till, när var hur?
visst det är väl dumt av mig
men jag blir som blind jag blir som stum
jag borde nog lugna mig
dom kommer döma mig
du lär väl lämna snart.
och här står jag kvar
för jag blir ju så Dum Av Dig

vet att jag tjatar men är liksom lite besatt. någon mer som vill se Snook återförenas? liksom dom coolaste katterna i branschen ihop slagna till ett megaband! LOVE IT
här ärom
spelar uno på facebook. första gågen men tycker det går ganska bra men dom andra är såå sega. måste gå dit och kolla hur det går. det går bra :)

alltså jag säger bara det

Daniel Adams Ray och Oskar Linnros i synnerhet är det bästa som hänt den svenska musikscenen på ett bra tag.

en bild jag komponerat ihop med några av mina favoritstycken ur hans låtar, fick inte plats med allt :) 
också fantastico. men inte lika snygg.
iallafall. nu ska jag måla naglarna i en diskret fin färg för jag har ingen skrikig available. sen ska jag nog kolla på tv och gå och sova. puss

heeeeeeej!!

saknat bloggen, har inte haft tillfälle att skriva nåt för jag har inte haft trådlöst internet och inte varit hemma så mycket. men men. inga ursäkter jag skriver väl när jag vill. har egentligen inte så mycket att skriva. ville liksom bara säga heeeeeej!! peace and love har släppt några av sommarens artister OMG herreherre OSKAR LINNROS! THE SOUNDS DANIEL ADAMS RAY!! MASKINEN! jag är så FYLLD. av längtan. begär. ångest. för jag vet att jag inte kommer få åka. :''''''''''''( och om jag inte får det. då dööör jag! (madicken)

RSS 2.0