you can run you can hide but this rollercoaster ride never stooops!!

Tokyo you got the rhythm in u high and low she's gonna do it to you!! gud får inte nog av den här spellistan på spotify. alla mina bästa sommarlåtar finns här så kolla in den:)

Expertens rekommendationer:
Corinne Bailey Rae
Adele
Tokyo!
Bruce Springsteen
Parken!!!!!!! hur bra som helst.

ja allt e bra på den här listan. eller iallafall somrigt!

Ialllefaalllllllll

lovet är snat slut och idag har varit ännu en skön dag.
det här har jag gjort under lovet:

Inte tränat ett enda någe
mest hängt inomhus förutom gå på stan och promenader och hem till kompisar
inte åkt skidor
varit glad för att brorsan vart bortrest
varit med mamma
varit med anadora
inte gjort något med amanda
tagit hand om mi själv:)
myst otrooooligt mycket med lillfisen
inte myst ett enda någe med storråttan
typ inte köpt någonting, fast jag vart på stan ganska mycket..
fixat mitt rum

och massa annat!

Här är min sommarspellista, hoppas det funkar, säg till annars!
sooommar


FREdag!

hej pappa! välkommen till min blogg som vi pratade om förut!

idag har vrt en annan härlig dag av ingenting. jag har vart inne på datorn, bäddat och tagit hand om min syster lite grann:) förlåt om jag tjatar om henne.. lyssnar på Taio cruz. break your heart eller vad heter den? den e ganska bra faktiskt. eller nej nu börjar mando diaos Dance with somebody! hahah jag har lite gamla låtar på mina spotify listor:)
under lovet gick jag och mamma på bio. vi såg Sherlock Holmes. har jag redan berättat det? iallafall, Guy Ritchie har regissserat den och den var Hur BRa som helst!!!! det var ganska mycket våld förstås det gillar inte jag så mycket men assså.. svårt att förklara vad som var bra med den, den var bara det. Robert Downey Jr. spelade huvudrollen och Jude Law spelade dr Watson, de var så jävla bra tillsammans, sjukt bra skådeseleri. jag rekommenderar verkligen den filmen gå och se deen:D


 R.D.Jr som Sherlock Holmes

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten! senfår jag verkligen utvinna den sista droppen av de sista lovdagarna för sen sätter bajskarusellenigång med skola och väckarklockor och gympapåsar....GGHHHAAAAAAA!!!!! orka.

på tisdag förresten ska ett filmteam typ komma till min skola och man får ansöka om att vara med i en film de ska göra, Kronjuvelerna. JAG SKA SÅÅ SÖKA!! fatta vad kul att vara med i en film! även om det är en skitliten roll. eller en stor roll.:P

Anyways, ska surfa lite påDATAN och äta middag ite senare. Jag har ett sååå intressant liv:) slängkyss//fannzzzzzzzz som man skrev i fyran (femman?)

 P.S har hittat VÄRLDENS roligaste facebook grupp asså jag dog av skratt tusen gånger om när jag läste... hhahahahahahaahahhahahahahahaha!!!! länkar till den här: OBS! bara för den med omogen humor!!

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=194107497693&ref=mf


hej

rolig rubrik va? orkar inte skriva så mycket för jag ligger och kollar på glee. mitt bästa program! det är säsongsavslutning tyvärr:( hela lovet har nästan gått åååååh orka gå i skolan på måndag... hoppas ni haft ett bra lovhitills:)

söndag-segdag

idag ska jag och mamma ha en skön slappardag, vi ska måla om en spegel jag har inne på mitt nya rum, tvätta några maskiner, jag tror mamma vill skruva upp någon tavla eller så också. sen ska vi gå på stan och ikväll ska vi se sherlock Holmes på bio!!<3 ska försöka hinna färga mitt hår också, vi får se hur det blir med den saken..
Imorgon kommer min fina Annnnnnadoraaaa hit, hon ska sova över:) mys. då får hon se mitt nya rum också:D!! n ej, nu måste jag gå och klä på mig

heyyyy there

Idag har vart en bra dag så himla skönt att få SPORTLOOOOV!!! Nu ska jag försöka ta tag i mig själv lite.

Planer för LOVET:

träna som en galning
sova länge på morgonen<3
städa mitt rum
gå på stan (känns som att jag borde köpa en present till någon..?)
hitta på något med mamma
hitta på något med amanda
hitta på något med anadora
mysa med lillungen
kanske, kanske att jag får mysa lite med storungen(min storasyster) det beror på ifall hon kommer hem nån gång
rensa min iPod
passa på att njuta för att min bror är på skidsemester:)
förhoppningsvis komma iväg på lite skidåkning!!


hello

har gått i skolan idag, för jag var ju frisk hela söndagen. det var helt okej men alltid segt med måndag. imorgon ska jag till mamma igen, kul för att jag längtar till mitt rum men jag vill verkligen inte åka ifrån Märta och de andra:( Lova sitter här bredvid mig, jag har länkat till hennes blogg här by the way, hon har lovat att fixa min blogg:D jag är lite avundsjuk på henne, för hon skriver så elakt och roligt! fast jag e u iof bara amateur än så länge, har väl inte riktigt hittat  mitt skrivsätt än kan man tänkaaa... vi har pumpat 9mm med akon,hon visade den på spotify. I GOTTA FRIEND; YOU WANNA MEET HEEEEEER? HER NAME IS 9 MILLIMETEEEEER!!!! najs song.



Kram//fanny

Arrested development

en skitra serie! aldrig sänts i sverige, köpte den på total chansning och inte ångrat mig en sekund! har sällan skrattat så mycket. och skådisarna! omg, loe them :p

MAGSJUK...

det började under eftermiddagen med magont, fick gå upp och lägga mig i sängen mitt under middagen. låg i kramper tills första spyan vid...6-tiden kanske? jag minns att jag hade tv:n på, Big Mommas house gick. det fortsatte till kanske 00.00. då somnade jag. vaknade vid två och så började det om igen. fick springa mellan mitt rum där hinken stod ch toaletten. jag vill inte skrämma bort de få läsare jag har genom att återberätta vidriga detaljer, men...it wasn't pretty.
nu har jag sluppit böja mig över kräkshinken i snart åtta timmar and it fels gooood! det hemska är att J, min underbara "styvmamma" ville bjuda hela familjen på alla hjärtans dag frukost/brunch på scandic, men vi fick ställa in eftersom jag är så sjuk. ikväll är det middag hos farmor och farfar, jag vill jättegärna gå, nu när jag mår såhär bra!ska försöka övertala pappa att få följa med.

nu ligger jag och lyssnar på kelly clarksons I do not hook up. Den e bra. am I boring? si. Am I sick? si. så back off. nu börjar jag jiddra igen. känner mig uttömd och trött. med rätta. aja iaf. nu ska jag... ligga här ett tag tror jag. går nog in på fcebooklite senare. lägg tillmig där förresten! heter Fanny Svärd. no shit sherlock?

hoppas ni hade det bättre igårkväll än vad jag hade.
luftkram(jag vill inte smittas) //FFF

martina haag<3

Författaruppläsningen med Martina Haag var skitbra! det var roligt att hon var som en helt vanlig tjej liksom. verkade så himla sympatisk och glad.  Fick en bok signerad, jättenöjd:) Hoppas kunna gå på fler sådana här författaruppläsningar.

GUUUD vad skönt med helg! Nu ska jag bara slappa, leka med Märta (min gullesyster), kolla på film och lyssna på spotify! :) och jag tror vi skulle gå på middag hos farmor på sönag. haha jag såg att Dum, dummare ska gå imorgon kväll, jag ska sååå kolla! jag och mina syskon kan alla repliker utantill för vi såg den jämnt när vi var mindre. men har inte sett den på flera år nu så det ska kul:D är jag töntig för att jg gillar typ barnfilmer? speciellt den där, den e ju så töntig.. men skiiiiitkul:p



                                             




nu ligger jag och slökollar på seinfeld mitt bästa:) jag är jättetrött ska sov nu. puss<3












hi

idag ere fredag, skitskönt. har firat alla hjärtans dag i skolan det var kul. det bästa var att inte ha några lektioner. nu ligger jag och slöar, lyssnar på fergielicious (!) och har ddet bra. ikväll ska jag gå på en författarupläsning med Martina Hag! det ska bli intressant, har aldrig varit på nåt sånt förut. så det blir kul men nu ropar pappa att det är mat så jag måste gå. pussar //F

GLEE!

ligger i sängen och kollar på glee, hur bra som helst!! jag vet att jag inte skrivit på jättelänge, men det har vart så himla mycket, jag har faktiskt inte hunnit eller orkat. vi har nämligen gjort om mitt rum!! mhmm det är fett fint nu, grått och vitt med en ascool tapetgrej som är typ en meter bred och går från golv till tak. temat är städer, skitcoolt! och så har jag haft nationella prov i veckan och igår tränade jag i en och en halv timme så jag har fett mycket träningsvärk nu. ooooo nu går den där reklamen för en ung jane austen på tv. love that movie. iallafall, det har varit en ganska lång och stressig vecka och imorgon ska vi fira alla hjärtans dag i skolan. man ska klä ut sig men jag vet inte till vad. det ska ändå bli kul för vi får sovmorgon och vi har inga lektioner. idag hade vi nationellt prov i svenska, vi skulleskriva en text och fick sitta i tre timmar..tror det gick ganska bra iaf. nu ska jag gå och ta en apelsin.


Här är jag på nyår!vad tycks?

RSS 2.0